9072 Siliconen Horloge - Kwarts Polshorloge TPU Bandje 5 ATM Waterdicht - Zwart


sinds 31-5-2024 06:50:44

Grote foto 9072 siliconen horloge kwarts polshorloge tpu bandje 5 atm waterdicht zwart kleding dames horloges Grote foto 9072 siliconen horloge kwarts polshorloge tpu bandje 5 atm waterdicht zwart kleding dames horloges
prijs: € 23,95
Locatie : Breukelen  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Ontdek de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en comfort met de SANDA 9072 Siliconen Horloge. Dit kwarts polshorloge, ontworpen met een duurzame TPU band, is ideaal voor zowel dagelijks gebruik als sportieve activiteiten.

Kenmerken:

Verkrijgbaar in diverse kleuren: Kies uit Blauw, Groen, Zwart met zwarte wijzerplaat en witte cijfers/wijzers, Zwart met zwarte wijzerplaat en gele cijfers/wijzers, of Zwart met witte wijzerplaat. Elk model heeft een unieke uitstraling, zodat je altijd de perfecte match voor jouw stijl kunt vinden.
Ingebouwde kalender: Dit horloge beschikt over een handige kalenderfunctie met de dag van de week en de dag van de maand, duidelijk weergegeven aan de rechterkant van de wijzerplaat. Blijf altijd op de hoogte van de datum zonder extra moeite.
Fluorescerende wijzers en stippen: De wijzers en stippen naast de cijfers zijn fluorescerend, waardoor je ook in het donker eenvoudig de tijd kunt aflezen. Dit zorgt voor extra gemak en functionaliteit, ongeacht het lichtniveau.
Lichtgewicht en slank ontwerp: Met een wijzerplaatdikte van slechts 10mm biedt dit horloge een slank en comfortabel draaggevoel, zonder in te boeten aan stijl en aanwezigheid.
Waterbestendig tot 5 ATM: De SANDA 9072 is waterbestendig tot 5 ATM, wat betekent dat het bestand is tegen dagelijkse blootstelling aan water, zoals regen of handwassen, waardoor je zorgeloos van je horloge kunt genieten.

De SANDA 9072 Siliconen Horloge is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdig, betrouwbaar en stijlvol horloge. Of je nu een actieve levensstijl hebt of gewoon een modern accessoire wilt, dit horloge voldoet aan al je behoeften. Kies jouw favoriete kleur en ervaar het comfort en de kwaliteit van SANDA.

  Specificaties  
Merk: SANDA
Behuizing: Siliconen
Band: Rubber
Kleur: Zwart
Diameter wijzerplaat: 36 mm
Dikte behuizing: 10 mm
Lengte band: 22 cm
Breedte band: 18.5 mm
Waterdichtheid: 5 ATM / 5 Bar
Pakket bevat: 1x Siliconen Horloge
 
Dit kwarts polshorloge, ontworpen met een duurzame TPU band, is ideaal voor zowel dagelijks gebruik als sportieve activiteiten.

StuffEnough.be
Bij ons kan u terecht voor al uw telefoon accessoires, onderdelen en een breed assortiment populaire gadgets aan voordelige prijzen.
Al onze producten worden strikt gecontroleerd op kwaliteit en zijn steeds geselecteerd van de beste leveranciers op de markt.
Bij Stuff Enough geloven we in een betere klantenservice, waarbij je op werkdagen binnen 48 uur geholpen wordt met elke vraag.
Stuff Enough
Hoornzeelstraat 55/1
3080 Tervuren België
(+32)476 57 85 56 - info@stuffenough.be

Kenmerken: Kopen in Breukelen



Klik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 117538103 Meld aan Aanbodpagina