Bola Dark Silver plated dubbele buitenringen Donker


  • Grote foto bola dark silver plated dubbele buitenringen donker kleding dames sieraden
  • Grote foto bola dark silver plated dubbele buitenringen donker kleding dames sieraden
Grote foto bola dark silver plated dubbele buitenringen donker kleding dames sieraden Grote foto bola dark silver plated dubbele buitenringen donker kleding dames sieraden
€ 32,99
Locatie Achel  (Vlaams-Limburg)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Donker zilveren zwangerschapsbelletje bola met 2 dubbele zilveren ringen


Luxe Zwangerschapsbelletjes met 2 extra zilveren ringenDEZE PRACHTIGE KLEUR is moeilijk te zien op de foto.
Ik vind deze het mooist....

Deze bola is bijna altijd op voorraad.

Een mooi sieraad voor zwangere vrouwen die zich met het magische en rustgevende geluid willen voorbereiden op een ontspannen zwangerschap en voorspoedige bevalling. Aan de binnenkant van de bola is een soort xylofoontje gesoldeerd, waar een balletje overheen ‘danst’ tijdens het bewegen. Hierdoor wordt het speciale klankeffect verkregen. Vanaf ongeveer 20 weken kan de baby in de buik het geluidje horen.

Door de bola regelmatig laag op de buik te dragen, raakt de baby vertrouwd met het belletje. De baby zal het speciale geluid vóór en nà de geboorte als rustgevend beschouwen.


Zwangerschapsbelletje:

Je vraagt je misschien af wat een zwangerschapsbelletje is. Of je weet wat het is maar twijfelt of dit nu al dan niet goed is voor je kind? En is zo'n belletje nu verantwoordelijk voor stuitligging...
Een zwangerschapsbelletje?
Je hebt het vast al gezien.  Zwangere vrouwen  met zo’n lange ketting, waaraan op het einde een bolletje hangt. Wel, dit is een  zwangerschapsbola,  ook  zwangerschapsbelletje  genaamd. Het is dus zoals het woord zelf zegt, een hangertje, in de vorm van een bal, dat rinkelt bij bewegingen.
Waarvoor het zwangerschapsbelletje?
Tussen de 20 en 24 weken van de zwangerschap, gaat de baby  op geluidsprikkels reageren . Via de bola kan je zo met hem contact maken. Hij zal dan wennen aan het rinkelend geluid en er rustig van worden. Later, na de  geboorte  als je baby een onrustige nacht of een moeilijk moment heeft, kan je hem het geluid op nieuw laten horen. Hij zal dit herkennen en opnieuw een vertrouwend en rustgevend gevoel ervaren.
Waarom nog? Rond drie à vier maanden begin je echt te verdikken, maar het is niet altijd duidelijk dat je zwanger bent. Door een  bola  te dragen, kan je aan de buitenwereld tonen, dat er absoluut geen twijfel is. Jij verwacht een  kindje.  Andere vrouwen vinden ze ook gewoon mooi, en dragen ze al van zodra ze  zwanger  zijn. Want vóór vijf maanden heeft het nog geen effect op de  baby  .
Je kan de juweeltjes voor 20 euro, in alle maten en soorten vinden.
Zijn er nadelen aan het zwangerschapsbelletje? Nee , mits je het belletje laag genoeg hangt (het lederen koord is lang genoeg) om uw baby met het hoofdje naar beneden te laten liggen. Daarbij geloven wij ook niet echt, dat een baby inderdaad niet in zou gaan dalen indien u het belletje tóch hoog blijft dragen. het zou me wat zijn als dit zo werkte. Er zouden dan immers geen stuitbevallingen meer bestaan!
Nee, zo krachtig werkt de bola zeker niet!
Conclusie: Er schuilt geen gevaar in het dragen van een bola.  SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 5425035216199
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Babylonia
 ● SKU (eigen artikel code): VG653
Kenmerken: Kopen in Achel

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22639591

Meer Sieraden

Meer Sieraden aangeboden in deze subrubriek.