Carmen krulborstel Volume Multi Styler DC1050


sinds 17-9-2020 4:08:42

  • Grote foto carmen krulborstel volume multi styler dc1050 kleding dames sieraden
  • Grote foto carmen krulborstel volume multi styler dc1050 kleding dames sieraden
  • Grote foto carmen krulborstel volume multi styler dc1050 kleding dames sieraden
  • Grote foto carmen krulborstel volume multi styler dc1050 kleding dames sieraden
Grote foto carmen krulborstel volume multi styler dc1050 kleding dames sieraden Grote foto carmen krulborstel volume multi styler dc1050 kleding dames sieraden Grote foto carmen krulborstel volume multi styler dc1050 kleding dames sieraden Grote foto carmen krulborstel volume multi styler dc1050 kleding dames sieraden
prijs: € 15,99
Locatie : Rosmalen  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Ga stralend de deur uit met een prachtig gekruld kapsel met de Carmen krulborstel DC1050! De borstel is gemakkelijk in gebruik en door de 3 verschillende opzetborstels kun je zelf kiezen hoe grof of fijn de krul moet zijn.

 
De Carmen krulborstel Volume Multi Styler DC1050 - zwart is een complete stylingset en is daarom ook het geheim voor perfect gestyld haar. Dankzij de vier meegeleverde accessoires bij de föhnborstel kun jij in een handomdraai verschillende haarstijlen creëren. Compleet van een grove slag tot aan fijne krullen. Klaar met het in model brengen van jouw haar? Hang de Multi Styler op aan de opbergclip en je bent klaar om te gaan.
Werking Carmen krulborstel Volume Multi Styler DC1050:
Zoals de naam van de Volume Multi Styler al aangeeft, kun je dankzij de föhnborstel je haar op verschillende manier stylen. Naast de drie verschillende föhnborstels zit er ook een blaasmond bij geleverd om jouw haar in model te föhnen. De föhnborstels hebben een doorsnede van 20, 32 en 38 mm en zijn eenvoudig in gebruik vanwege de flexibele borstel. Dankzij de ION technologie in de föhnborstel is statisch haar verleden tijd.
Laat de krulborstel opwarmen en draai vervolgens het haar, pluk voor pluk, langzaam om de borstel heen. Doe dit bij elke pluk tot je de gewenste look hebt gekregen. Gebruik de coolshot functie om het haar te fixeren.
Belangrijkste kenmerken:

 ● 
 ● Krachtige warme luchtborstel voor half lang tot lang haar
 ● 1200 watt
 ● 4 onderling verwisselbare accessoires: 2 combi haar-pin borstels (Ø 38 mm & Ø 20 mm), een Ø 32 mm zachte flexibele borstel en blaasmond
 ● ION technologie voor glanzend antistatisch haar
 ● 2 warmte-instellingen 550 W – 1200 W
 ● Cool shot-functie
 ● 1,8 meter meedraaiend snoer met opberg clip
 ● Ophang lusSPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 5011832066589
 ● Type: simple


Kenmerken: Kopen in RosmalenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24134348 Meld aan Aanbodpagina