Cella baard gel


sinds 2-8-2020 4:12:33

Grote foto cella baard gel kleding dames sieraden
prijs: € 12,95
Locatie : Zoetermeer  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Een baard kan niet zonder een goede verzorging. Deze mannelijk geurende italiaanse baard gel van Cella verzorgt en desinfecteert jouw baard. Dit product geeft jouw baard de subtiel frisse, tevens kruidige, geur van jeneverbes en kaneel. Geschikt voor dagelijks gebruik en kan direct op de haren worden ingemasseerd zonder vooraf jouw baard te hoeven wassen. Baard gel gebruik je na het wassen of als dagelijkse verzorging van de huid en de baard, en is geschikt voor zowel de volgroeide als beginnende stoppelbaard en elk huidtype.
Gebruiksaanwijzing  Neem een kleine hoeveelheid baard gel in jouw handen en masseer dit in de haren totdat de gel volledig is geabsorbeerd. Dit product kan dagelijks gebruikt worden.
Kenmerken Merk: Cella
Inhoud: 150 ml
Type: baard gel
 Cella Milano "Dal 1899" Een waar gebeurd verhaal ...
Terug in de tijd toen de barbier een plek in de maatschappij innam waar de man zichzelf kon zijn. Een plek om tot zichzelf te komen en te genieten, zijn haren te laten knippen, zich te laten scheren en te communiceren. Alles in de Barbershop was mannelijk; het decor, gespreksonderwerpen en behandelingsrituelen. In die tijd hadden mannen hun eigen geur- en verzorgingsproducten. In deze tijd, terug in 1899 was het dat meester zeepmakers en parfumeurs samenkwamen in het hart van Milaan.


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 8001117570846
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Cella
 ● Type: Kam of Borstel


Kenmerken: Kopen in ZoetermeerKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 16620248 Meld aan Aanbodpagina