Crazy lenzen, Hell Raiser, 3 maanden draagbaar


sinds 18-3-2019 12:15:37

Grote foto crazy lenzen hell raiser 3 maanden draagbaar kleding dames onderdelen en accessoires
prijs: € 19,95
Locatie : Vlaardingen  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Kleur : Zwart
Staat : Nieuw

Beschrijving

Deze intense zwarte lenzen met rode rand geven je ogen een zeer creepy en opvallend uiterlijk. Ze bedekken volledig je eigen natuurlijke oogkleur en zijn perfect voor Halloween, Carnaval, festivals, een feestje of gewoon als je van iets aparts houdt. Heb je dus een event waar je er gewoon supertof wil uitzien, dan zijn deze lenzen een accessoire wat echt niet mag ontbreken. Je zal zeker opvallen met deze sprankelende toffe lenzen. Fleur je ogen op en pas ze aan op de outfit die je gaat dragen.
3 maanden draagbaar.
Het zijn 3 maands lenzen en gedurende deze 3 maanden kan de lens dagelijks gedragen worden mits deze goed wordt onderhouden. Vergeet dus zeker niet om een verpakking lenzenvloeistof en een lenzenhouder (die zitten in een verpakking lenzenvloeisof erbij) direct mee te bestellen als je de contactlenzen vaker wil gebruiken. Onderhoud je funlenzen door ze na gebruik netjes op te bergen in een lenzenhouder en ze af en toe verse lenzenvloeistof te geven dan heb je er het langste plezier van. Deze kleurlenzen worden zonder sterkte geleverd (plano). De lenzen worden geleverd per 2 stuks, per paar dus. Voor een complete set van 2 stuks hoeft je dus maar 1 keer te bestellen. Deze lenzen zijn van het merk ColourVue en zijn dus van de hoogste kwaliteit die er is.
Dit is een van de meer dan 100 Crazy Lens designs. Er is dus altijd iets wat past bij jouw feest of gewoon om eens iets anders te doen dan anderen. Maak je outfit compleet met een paar Crazy lenzen! Deze funlenzen zijn 3 maanden te gebruiken vanaf openingsdatum en zijn gemaakt van gepatenteerd hydrogel materiaal, zodat je de funlenzen comfortabel en veilig kunt dragen. Deze funlenzen contactlenzen zijn verpakt in een steriele zoutoplossing, die perfect is om je funlenzen in te bewaren tot je ze nodig hebt. De lenzen zijn gemaakt volgens de strengste cosmetica richtlijnen en geproduceerd onder ISO-normen voor kwaliteitscontrole.
Per paar geleverd.
Let op: de lenzen worden geleverd per 2, per paar dus. Je hoeft dus maar 1 artikel te bestellen om 2 lenzen te ontvangen.
Specificaties
1 paar lenzen per verpakking (dus 2 stuks)
3 maanden te gebruiken
Diameter: 14 mm
Gemaakt van 55% Hydrogel Terpolymeer en 45% water)
Dekt ook bruine en zwarte ogen goed af
Lenzen zonder sterkte (dioptrie 0.00)
Zuurstof doorlatend vermogen 22 (Dk/t)
Lens bolling : 8.60°
Voor meer informatie en andere modellen zien we je graag op de Funlenzen-shop website
Kenmerken: Kleur: Zwart, Staat: Nieuw, Kopen in Vlaardingen


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22289315 Meld aan Aanbodpagina