Doorzichtige Zwarte Lingerie BH  Cup: 70C

sinds 20-1-2021 03:03:45

  • Grote foto doorzichtige zwarte lingerie bh cup 70c kleding dames ondergoed
  • Grote foto doorzichtige zwarte lingerie bh cup 70c kleding dames ondergoed
  • Grote foto doorzichtige zwarte lingerie bh cup 70c kleding dames ondergoed
  • Grote foto doorzichtige zwarte lingerie bh cup 70c kleding dames ondergoed
Grote foto doorzichtige zwarte lingerie bh cup 70c kleding dames ondergoed Grote foto doorzichtige zwarte lingerie bh cup 70c kleding dames ondergoed Grote foto doorzichtige zwarte lingerie bh cup 70c kleding dames ondergoed Grote foto doorzichtige zwarte lingerie bh cup 70c kleding dames ondergoed
prijs: € 44,95
Locatie : Eygelshoven  (Vlaams-Limburg)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Doorzichtige Zwarte Lingerie BH.
Doorzichtige zwarte BH
Als je op zoek bent naar een mooie stijlvolle BH van een uitstekende kwaliteit is dit een uitstekende optie. Deze BH is geschikt voor dagelijks gebruik. Bij het ontwerp van deze BH is duidelijk over alles nagedacht. De gebruikte stoffen zijn van goede kwaliteit. Er is gekozen voor een combinatie van kant en fishnet. De stof sluit goed aan bij de bovenste helft van de cups. De licht elastisch band aan de onderkant van het kant zorgt ervoor dat de BH mooi tegen de borst aanzit. Dit zorgt dat BH een mooie pasvorm heeft en de borsten een mooie vorm geven. De elastische schouderbandjes van deze BH zijn verstelbaar.
De zwarte BH is voor een deel doorzichtig maar zoals je ziet kun je hier zeker in gezien worden! De BH heeft een kleine niet te opvallende opening. De beugelcups zijn voorzien van een dubbele stof. Hierdoor zijn je tepels minder zichtbaar door je kleding heen, zeker als je hier geen strakke kleding op draagt. Deze BH is helaas niet in alle cupmaten verkrijgbaar.
Beha zwart Marc & André
Marc & André is een lingeriemerk dat snel in populariteit gegroeid is. Dit van oorsprong Franse label is niet alleen onderscheidend door de hoge kwaliteit van de lingerie die zij op de markt brengen maar ook door de mooie eigentijdse ontwerpen hiervan. Deze zwarte beha is hier een mooi voorbeeld van. Hier is op een geraffineerde manier een mooie mix van stijlen verwerkt. De mooie ronde details geven de beha een stijlvolle klassieke twist terwijl de dubbele schouderbandjes juist een wat speelser effect geven. Dit maakt dat deze BH gedragen kan worden door zowel een jongere- als iets oudere vrouw. Uiteraard vind je de bijpassende string ook in deze webshop zodat je er een mooi setje van kunt maken. 
Doorzichtige zwarte BH
♥ Mooie lingerie van topkwaliteit
♥ Omsluit de borsten goed en heeft een mooie pasvorm
♥ Uitstekend te combineren met de bijpassende string


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 3340684897204
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Marc and André
 ● SKU (eigen artikel code): S8-0812
 ● Maat (algemeen): 70C
 ● Geslacht (algemeen): female
 ● Import prijs: € 44,95


Kenmerken: Kopen in Eygelshoven


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24901979 Meld aan Aanbodpagina