Funlenzen Crazy Clown Eye, rood,


sinds 18-3-2019 13:38:10

Grote foto funlenzen crazy clown eye rood kleding dames onderdelen en accessoires
prijs: € 18,95
Locatie : Vlaardingen  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Kleur : Rood
Staat : Nieuw

Beschrijving

Heb je IT gezien? Die scary movie met die clown? Als jij zelf ook de looks van een killer clowm wil hebben dan kan je dus niet zonder een setje van deze super vette funlenzen. Deze Crazy Clown Eye kleurlenzen hebben een mooi helder rood/oranje motief en ze bedekken volledig je eigen natuurlijke oogkleur waardoor ze perfect zijn voor Halloween, Carnaval, festivals, feestjes of gewoon als je helemaal in de ban van de van de film IT bent.
Deze funlenzen zijn 3 maanden te gebruiken (vanaf openingsdatum) en zijn gemaakt van gepatendeerd hydrogel materiaal, zodat je deze funlenzen comfortabel en veilig kunt dragen. De funlenzen contactlenzen zijn verpakt in een steriele zoutoplossing die perfect is om je funlenzen in te bewaren. De contaclenzen zijn gemaakt volgens de EU-cosmetica richtlijnen en geproduceerd onder ISO-normen voor kwaliteitscontrole en gefabriceerd in het Verenigd Koninkrijk.
Let op: deze lenzen zijn op het oog een stuk roder dan wat de foto laat zien. Zie de extra foto's om te zien hoe hij er op het oog van een van ons uitziet
Deze kleurlenzen worden zonder sterkte geleverd (plano). Let op: de lenzen worden geleverd per 2 stuks, per paar dus. Voor een complete set van 2 stuks hoeft u dus maar 1 keer te bestellen.
Voor meer informatie en andere modellen zien we je graag op de Funlenzen-shop website
Kenmerken: Kleur: Rood, Staat: Nieuw, Kopen in Vlaardingen


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22289391 Meld aan Aanbodpagina