Handsieraad Paula Maat: One Size

sinds 3-2-2021 03:05:32

Grote foto handsieraad paula maat one size kleding dames ondergoed
prijs: € 14,95
Locatie : Eygelshoven  (Vlaams-Limburg)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Handsieraad Paula
Handsieraad Paula
Een handsieraad is een spannende accessoire waarmee je een romantische, stoere of erotische look nét dat beetje extra karakter kunt geven. Kijk maar eens naar dit handsieraad Paula. Welke uitstraling past hierbij vind je? Misschien is het wel die mysterieuze en spannende look. Dit handsieraad is dan ook een perfect passende accessoire bij een zwart lingeriesetje voor die spannende momenten samen.
Handsieraad Paula kun je het beste omschrijven als een combinatie van een handschoen of een armband met een ring. Maak je wat maat betreft géén zorgen over de ring. Deze is verstelbaar en zit dus altijd goed. De band is gemaakt van zwart kant, iets wat je uiteraard in je lingerie setje kunt terug laten komen. De zwarte bolletjes en uiteraard het spinnetje versterken het mysterieuze karakter van deze accessoire. Het metaal waarvan de ring en kettingen zijn gemaakt hebben een gouden/ bronzen kleur. Dit handsieraad is aan de achterzijde vast te maken met een sluiting. Je zult merken dat het dragen van dit accessoire aan zal voelen als een handschoen of armband. 
Accessoires zoals handsieraden van Livia Corsetti
Dit handsieraad komt uit de uitgebreide collectie van Livia Corsetti. Dit is een zeer aansprekend lingeriemerk die een collectie heeft in mooie, sexy en verleidelijke lingerie. Het merk biedt mogelijkheden om de meest mooie (en soms spannende) combinaties te vormen en hierbij wordt er aan zelfs aan details gedacht. Livia Corsetti heeft veel keuzemogelijkheden in accessoires zoals handsieraden, oogmaskers, handschoentjes of polsbandjes. Uiteraard vind je al deze items in onze webshop en vind je ook de meest mooie lingeriesetjes waar je deze Handsieraad Paula uitstekend bij kunt dragen.
Handsieraad Paula
♥ Mooie accessoire om jouw spannende lingerie setje nét wat meer uitstraling te geven 
♥ Te dagen als een handschoen of armband
♥ Maatvoering van deze accessoire in te stellen 


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 5902767121453
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: cofashion
 ● SKU (eigen artikel code): cf livia paule cf 008
 ● Maat (algemeen): One Size
 ● Geslacht (algemeen): female
 ● Import prijs: € 14,95


Kenmerken: Kopen in Eygelshoven


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24901675 Meld aan Aanbodpagina