Hematiet ketting met turquoise


€ 14,95
Locatie Bocholtz  (Vlaams-Limburg)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Mooie hematiet ketting met vierkante turquoise stenen Turquoise Turquoise kan een trage werking hebben, maar houd vol, uiteindelijk werkt het wel. Het is een goede kleur en ondersteunt ...


Mooie hematiet ketting met vierkante turquoise stenen

Turquoise

Turquoise kan een trage werking hebben, maar houd vol, uiteindelijk werkt het wel. Het is een goede kleur en ondersteunt bij het helen van emoties en pijn aan het hart. Het is heel goed voor het kalmeren en helen van het zenuwstelsel. Het helpt ook bij niet al te ernstige huiduitslag en andere problemen met de huid en ook bij lichte koorts en andere infecties. Het is een voortreffelijke kleur voor het aanmoedigen van zelfonderzoek en kan behulpzaam zijn bij het gladstrijken van gevoelskwesties. Turquoise is de enige kleur die je eerst aan jezelf laat denken in plaats van altijd aan anderen. Het is een geweldige trooster voor iemand die zich alleen en onbemind voelt.

De ketting is gemaakt van Hematiet.

Hematiet is met name effectief als aardend en beschermend middel. Het harmonieseert lichaam, ziel en geest. Het voorkomt dat er negatieve energieën de aura binnendringen.

Op psychisch vlak is Hematiet krachtig. Het ondersteunt timide vrouwen, vergroot het zelfrespect en de overlevingdrang, versterkt de wilskracht en de betrouwbaarheid en geeft zelfvertrouwen. Het is een nuttige steen om van verslavingen af te komen. In geestelijk opzicht bevordert Hematiet concentratie en verbetert het geheugen en oorspronkelijk denken.

Hij helpt je bij jezelf te blijven en om zelf de verantwoording te nemen voor je eigen keuzes en zelf je geluk te bepalen. Hematiet helpt je ook om een energetisch beschermingsveld om jezelf aan te brengen wat je helpt om in je eigen kracht te blijven staan.
genezing
Hematiet is uitermate geschikt om schoonmaak te verrichten in de onderste chakra's, daardoor worden afvalstoffen en negatieve energieën gemakkelijker afgevoerd. Hematiet wordt ook wel eens bloedsteen genoemd en heeft een regulerende werking op het bloed en de celopbouw van de organen.

Ook werkt hij heel goed bij menstruatieproblemen.
Hij heeft in het algemeen een vitaliserende werking waardoor je hele lichaam baat heeft bij deze steen vooral bij klachten zoals vermoeidheid, een te geringe weerstand, etc. Hematiet stimuleert de opname van ijzer en de vorming van rode bloedcellen. Is een goed middel tegen kramp in de benen, bezorgdheid en slapeloosheid en ondersteunt bij de heling van breuken.
aardstralen, maar ook bij energieblokkades.


 DE ketting is gemaakt van
.

Kenmerken: Kopen in Bocholtz

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22115968

Meer Sieraden

Meer Sieraden aangeboden in deze subrubriek.