Merkkleding tweedehands g-star,dept,esprit


Grote foto merkkleding tweedehands g star dept esprit kleding dames jassen zomer
Locatie Sneek  (Friesland)

Kenmerken

Kleur Niet van toepassing
Staat Zo goed als nieuw
Maat Overig
Aantal 10-25 stuks

Beschrijving

Merkkleding is leuk om te dragen, maar soms net iets teveel gevraagd van onze portemonnee. Een betaalbaar alternatief is de webshop De Kledingkoffer. Wij verkopen tweedehands (merk)kleding en accessoires voor dames, heren en kinderen.

Wij verkopen paar jaar geleden al veel kleding op Marktplaats en markten. Daardoor kwam ze op het idee om een eigen webshop te openen met tweedehands kleding. Wij runnen de webshop alweer 4 jaar De Kledingkoffer

In de webshop is er voor iedereen iets leuks te vinden, van Mexx tot Villa. Maar ook de merken Miss Etam of H&M worden verkocht. De kwaliteit van de kleding staat voorop bij ons. Daarom verkopen wij geen dames- of herenkleding die versleten is of vlekken en gaatjes heeft.

De items kunnen worden gepast als je van tevoren een afspraak maakt. Als je liever thuis past, is dat ook een optie. De kleding die niet past of bevalt kan gewoon teruggestuurd worden. Van elk artikel is maar één exemplaar, dus je moet er snel bij zijn.
Ben je benieuwd naar de webshop geworden? Neem dan een kijkje op onze website

Kenmerken: Kleur: Niet van toepassing, Staat: Zo goed als nieuw, Maat: Overig, Aantal: 10-25 stuks, Kopen in sneekE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 5960921

Meer Jassen | Zomer

Meer Jassen | Zomer aangeboden in deze subrubriek.