Olivia Garden Pro Thermal Soft - T-53S


sinds 11-6-2021 22:10:06

Grote foto olivia garden pro thermal soft t 53s kleding dames sieraden
prijs: € 12,95
Locatie : Breukelen  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Lees hieronder wat deze borstel zo speciaal maakt, we hebben dit voor u volledig in beeld gebracht.


Hittebestendig Aluminium

Er zijn verschillende factoren die belangrijk zijn om het drogen met de haardroger sneller te maken. De goede materialen kiezen is bijzonder belangrijk en Olivia Garden doet het uiterst zorgvuldig. Onze aluminium cilinder perfect behoudt de hitte die op het haar wordt verspreid tijdens het drogen. Het drogen zal dus sneller en zachter zijn.


Unieke gepatenteerde handvatvorm

Olivia Garden borstels zijn voor comfort en een gemakkelijk gebruik gemaakt. We besteden ook onze aandacht aan details die onbetekenend kunnen schijnen. Daarom zijn het haar voor een gemakkelijk ontwarring gemaakt en het lichaam en de handvat van de borstel perfect homogeen zodat het haar tijdens het styling niet blijft steken.


Antistatisch haar

Het eeuwig probleem van de zorg van het haar is de statische elektriciteit. Omdat ze door wrijving is veroorzaakt, haar uitwerkingen neemt plaats tijdens de styling van het haar. Het antistatisch haar, dat Olivia Garden voor haar borstels gebruikt, doeltreffend voorkomt de statische elektrische lading van het haar wat een glad en glanzend resultaat geeft.


Geoptimaliseerde luchtstroom

Het drogen van het haar moet ideaal snel zijn en tot een perfect resultaat leiden zonder dat het haar oververhit of uitdroogt. De grote luchtgaten van de cilinder van Olivia Garden borstels verzekeren een betere luchtstroom. Als resultaat: een sneller en doeltreffender styling.Ergonomische handvat

Het handvat van een borstel is heel belangrijk voor een goed greep en een veilig gebruik. Het moet goed in de hand liggen en mag niet uitglijden tijdens de styling. Voor een maximaal comfort hebben alle borstels van Olivia Garden een ergonomisch antisliphandvat.


Intrekbaar verdeelpunt

Voor veel drogen en styling technieken is het belangrijk om het haar in secties te verdelen. Het verdeelpunt op het einde van het handvat is perfect ervoor en het wordt gemakkelijker om precies styling te creëren.


Lichtgewicht

Het gewicht van het materiaal is heel belangrijk wanneer je het juist styling product moet kiezen. Een zware borstel kan snel de pols, arm en schouder overbelasten, vooral tijdens een gekunsteld styling. Hoe lichter de borstel, hoe comfortabeler en gemakkelijker de greep. De extreme lichte borstels van Olivia Garden en hun ergonomie zijn ideaal voor een ontspannende styling.

 SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 5414343007018
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Olivia Garden
 ● SKU (eigen artikel code): 5414343007018
 ● Type: Kam of Borstel


Kenmerken: Kopen in BreukelenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 26084124 Meld aan Aanbodpagina