Pink Rabbit Cosplay funlenzen


sinds 18-3-2019 13:49:34

Grote foto pink rabbit cosplay funlenzen kleding dames onderdelen en accessoires
prijs: € 18,75
Locatie : Vlaardingen  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Kleur : Roze
Staat : Nieuw

Beschrijving

Deze Pink Rabbit cosplay lenzen geven je ogen een heel opvallende look door het zeer uitgesproken anime / manga design met paars, roze en wit van deze super vette lenzen. De perfecte lens om je cosplay outfit helemaal af te maken..
Wat is Cosplay?
Cosplay is een van oorsprong Japanse verkleed trend, waarin je jezelf zo goed als mogelijk laat lijken op een personage uit een manga, anime, computerspel of speelfilm. Cosplay gaat over creativiteit die geen grenzen kent. Speciale aandacht wordt bij coslay besteed aan de ogen. We hebben cosplay contactlenzen voor ieder manga of anime kostuum en helpen je daarmee om jouw favoriete personage zo goed mogelijk tot leven te brengen.
Anime en Manga, wat is eigenlijk het verschil?
Moderne Japanse cultuur wordt al decennia lang beïnvloed door anime en manga. Vooral jongeren kennen alle bekende strips en tekenfilms. Niet alleen de jeugd is een enthousiaste supporter, er zijn ook veel verhalen speciaal voor volwassenen. Mensen die wat minder bekend zijn met de kunst van de Japanse cartoon vragen zich wel eens af wat het verschil is tussen anime en manga. Het medium waar het verhaal wordt verteld is in dit geval essentieel voor het onderscheid tussen anime en manga. Als men spreekt over een anime wordt er bedoeld dat het een animatie film of tv-serie is. Het woord anime betekend namelijk animatie. Een manga daarentegen is een boek met zwart-wit illustaties. Het komt vaak voor dat een anime is gebaseerd op een manga. Ook komt (helaas) vaak voor dat een anime die op een manga is gebaseerd wat kind vriendelijker wordt gemaakt om een groter publiek te bereiken. Er zijn echter ook meer dan genoeg anime die echt zijn gericht op een volwassen publiek en voor kinderen niet zo geschikt zijn.
Specificaties:
2 lenzen per verpakking
12 maanden te gebruiken
Gemaakt van 58% Phema en 42% water
Dekt ook bruine en zwarte ogen goed af
Lenzen zonder sterkte (dioptrie 0.00)
Maat : 14,50 mm
Lens bolling : 8.60°
Voor meer informatie en andere modellen zien we je graag op de Funlenzen-shop website

Kenmerken: Kleur: Roze, Staat: Nieuw, Kopen in Vlaardingen


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22289409 Meld aan Aanbodpagina