Redken Color Extend Magnetics Conditioner


Grote foto redken color extend magnetics conditioner kleding dames sieraden
€ 16,95
Locatie Breukelen  (Utrecht)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Color Extend Magnetics Conditioner ontwart en maakt gekleurd haar zacht terwijl de kleur en glans behouden blijft met het Color Magnetics System. Het exclusieve Interlock Protein Network en Charge Attract Complex van Redken geeft geladen amino-ions a...


Color Extend Magnetics Conditioner ontwart en maakt gekleurd haar zacht terwijl de kleur en glans behouden blijft met het Color Magnetics System. Het exclusieve Interlock Protein Network en Charge Attract Complex van Redken geeft geladen amino-ions af die zicht aan de haarvezels hechten om zo een barriere te vormen die het haar beschermt.
Het haar voelt verstevigd en de stralende kleur behoudt zin levendige intensiteit. Het exclusieve Interlock Protein Network en Charge Attract Complex van Redken geeft geladen amino-ions af die zicht aan de haarvezels hechten om zo een barriere te vormen die het haar beschermt. Het haar voelt verstevigd en de stralende kleur behoudt zin levendige intensiteit.

Gebruik: op nat haar aanbrengen, goed verdelen over de lengtes en punten. Even laten intrekken en dan grondig uitspoelen.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 0884486136213
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Redken
 ● SKU (eigen artikel code): 884486136213
Kenmerken: Kopen in Breukelen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23665630

Meer Sieraden

Meer Sieraden aangeboden in deze subrubriek.