Richard Solveig 100% BIO HAZELNOOTOLIE


Grote foto richard solveig 100 bio hazelnootolie kleding dames sieraden
€ 24,95
Locatie Breukelen  (Utrecht)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

In de haarverzorging zal de hersteller droog en beschadigd haar behandelen. Ze is een goede bondgenoot in de zomer, en zal uw haar beschermen tegen schade door de zon... Regelmatig te gebruiken zonder angst voor vettig haar omdat deze olie snel doordringt.


"De hersteller"

Haar: In de haarverzorging zal de hersteller droog en beschadigd haar behandelen. Ze is een goede bondgenoot in de zomer, en zal uw haar beschermen tegen schade door de zon... Regelmatig te gebruiken zonder angst voor vettig haar omdat deze olie snel doordringt.

Huid: De hersteller reguleert, zoals de naam al doet vermoeden, de talgsecretie zeer goed. Ze is ideaal voor de gemiddelde tot vette huid en voor de huid met neiging tot acne. Hazelnootolie we verzachtend. Ze laat u achter met een zijdezachte huid. Ze is ook een goede anti-aging-bondgenoot. De hersteller is een beschermende olie, en voorkomt uitdroging van uw huid. Bovendien voorkomt en verhelpt de hersteller zwangerschapsstriemen en littekens!

Hazelnootolie is rijk aan onverzadigde vetzuren, onverzeepbare verbindingen (5%), vitamine E, phytosterolen en carotenoïden.

Beschermende en voedende olie, voor alle huidtypes.

100% biologische hazelnootolie voor cosmetisch gebruik, gezicht, lichaam en haar.

Extractiemethode: Olie onder druk onttrokken en niet geraffineerd.

Inhoud: 100 ml

Oorsprong: Turkije

Samenstelling: Palmitinezuur 5,18%, palmitolzuur 0,14%, stearinezuur 1,84%, oliezuur 81,79%, linolzuur 10,24%, linoleenzuur 0,60%.

Bewaring: 18 maanden. Bewaar hazelnootolie in een goed gesloten fles uit de buurt van hitte (temperatuur onder de 20°C), lucht en licht.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 0710535606973
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Richard Solveig
 ● SKU (eigen artikel code): 710535606973
Kenmerken: Kopen in Breukelen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23209719

Meer Sieraden

Meer Sieraden aangeboden in deze subrubriek.