WileyX - ACE, gepolariseerd bronze / gloss tortois


sinds 18-3-2019 14:18:36

Grote foto wileyx ace gepolariseerd bronze gloss tortois kleding dames zonnebrillen
prijs: 
€ 149
Locatie : Vlaardingen  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Kleur : Bruin
Staat : Nieuw

Beschrijving

Wiley-X Active serie voor actieve mensen. Stevige zonnebrillen met stijl.
De WileyX Ace met gepolariseerde bronze glazen en een glimmend black to tortoise fade frame heeft een tijdloos, stijlvol, strak en licht design. De bronze gepolariseerde glazen geven een rustig beeld met optimaal zicht. De WileyX Ace is een modieuze, stevige zonnebril voor on-the-job en on-the-road. Deze zonnebril zit als gegoten en stevig op je hoofd, in wat voor situatie je ook zit. De Ace beschermd je ogen tegen van alles zoals insecten tot opspringende kiezelsteentjes, ook bij hoge snelheden. Door het tijdloze design heeft deze zonnebril een stijlvolle uitstraling waar je jaren plezier van gaat hebben. De WileyX Ace is onder andere geschikt voor vissen, varen, motorrijden, autorijden, sporten, skiën of gewoon voor in je vrije tijd op een terrasje. Het verfijnde ontwerp garandeert dat je een goed uitziende en prettige zittende zonnebril hebt die optimale bescherming voor je ogen biedt. De onbreekbare selenite polycarbonaat glazen zijn behandeld met een speciale T-Shell anti-kraslaag die de glazen langer mooi houdt. Tevens hebben de glazen een hydrophobic laag die waterafstotend werkt en een speciale anti reflectie coating voor nog rustiger zicht. Of het nu in je vrije tijd of op het werk is, je zult je veilig, comfortabel en bij-de-tijd voelen met deze WileyX Ace. Een mooie, stijlvolle en functionele beschermende zonnebril.
Constructie en techniek
Deze WileyX bril heeft net als de meeste Wiley X brillen gepatenteerde polycarbonaat veiligheidsglazen die zijn opgebouwd uit 8 verschillende lagen. De glazen zijn onsplinterbaar (shatterproof) en de oppervlakken van de glazen zijn beschermd door krasbestendige lagen. Met deze glazen heb je altijd een perfect zicht met de juiste kleur weergave, ongeacht onder welke omstandigheden de bril wordt gedragen. De glazen blokkeren 100% UVA en UVB straling.
WileyX zonnebril op sterkte.
Deze WileyX bril is door ons op sterkte leverbaar. De bril kan gemaakt worden met multifocale (varifocale) en meekleurende glazen.
Specificaties:
Opbergdoosje inbegrepen
Onbreekbaar Selenite Polycarbonaat lenzen die voldoen aan de ANSI Z87.1-2010 High Velocity en High Mass Impact standaarden
Voldoet tevens aan de US Federal OSHA 1910.133(s)(1)(1) standaard
100% UV-A en UV-B beschermend
T-Shell Krasbestendige coating met bescherming tegen krassen in extreme omstandigheden
Lengte pootjes 130 mm
Breedte neusbrug 18 mm
Hoogte lens 45,00 mm
Breedte lens 63,96 mm
Past op hoofdmaat M en L
Licht transmissie 18%
Bril op sterkte mogelijk vanaf -4.50 tot +4.25 (indicatief), afwijkingen naar boven en beneden zijn mogelijk, afhankelijk van o.a. asstanden, cylinder enz.)
Voor meer informatie en andere modellen zien we je graag op de Wileyx-shop website

Kenmerken: Kleur: Bruin, Staat: Nieuw, Kopen in Vlaardingen


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22289458 Meld aan Aanbodpagina